tirsdag 5. januar 2010

Kropsscanning

Snart skal vi alle antagelig måtte underkaste oss kropsscanning hvis vi skal ut å fly. Det vil si - ifølge avisen Guardian - gjelder det ikke alle. Det er ulovlig å lage slike bilder av de som er under 18 år, det ses på som barnepornografi. Kanskje noen kan gjette litt på hvilken aldersgruppe terroristene vil benytte til å bringe sprengstoff gjennom kontrollen.

Når scanningen gjennomføres i stor stil er det ellers et spørsmål om når de første nakenbildene av kjendiser dukker opp på internett.

4 kommentarer:

 1. Og siden man sjeldent greier tar DNA-prøver for å identifisere alder på asylsøkere etc. så kan en anta at aldersgruppen terroristene vil benytte er alle mennesker under 40-50 år... ;)

  SvarSlett
 2. Har allerede vært gjennom dette, og begynner bli lei av å bli behandlet som en forbryter. Det at sikkerhetsvaktene trodde de befant seg på bootcamp med uvillige menige, og bjeffet til alle og enhver, gjorde situasjonen dessverre ikke bedre.

  SvarSlett
 3. Jeg lurer på når det skal gå opp for majoriteten og derav også for politikerne at disse ekstreme kontrollene egentlig innebærer at terroristene har vunnet.

  SvarSlett
 4. @Hans A. Rosbach: Det hender jeg lurer på hva som skjer med oppegående folk når de velges inn i styre og stell. Det virker som om de leverer inn evnen til å tenke og handle uavhengig ved døren. Dessverre.

  SvarSlett